ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Η Ξάνθη «έκοψε» το αήττητο

Μετά από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, οι Νέοι του Παναθηναϊκού γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Ξάνθη, στο «Γ. Καλαφάτης», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K20.

Η Ξάνθη «έκοψε» το αήττητο

Η εικόνα του αγώνα, είναι κάπως διαφορετική από αυτή που δείχνει το τελικό σκορ, καθώς στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για κάποιο τέρμα, ενώ την ίδια στιγμή «πλήρωσαν» την αδυναμία τους στην άμυνα.

Η Ξάνθη, είχε ένα καλό διάστημα στο δεύτερο μισό της επανάληψης και εκεί είναι που «χτύπησε» με δύο γκολ, ώστε να φύγει με το διπλό από το Κορωπί.

Οι φιλοξενούμενοι, με τη συμπλήρωση 60 λεπτών αγώνα, έκαναν το 1-0 όταν μετά από αντεπίθεση, ο Λαζαρίδης σκόραρε απέναντι από τον Κότσαρη, ενώ στο 76ο λεπτό και μετά από λάθος της άμυνας του «τριφυλλιού», η Ξάνθη έκανε το τελικό 2-0.

Ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο γκολ πάντως, ο Παναθηναϊκός είχε σταθεί άτυχος, καθώς το σουτ του Αγγελόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι, σε μία σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση.

ΣΚΟΡΕΡ: 60’ Λαζαρίδης, 76’ Σαμπανίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Βαλμάς, Μαυρομάτης, Θεοχάρης, Ανδρέου (79’ Σιλβεστρίδης), Μίγγος, Κουντουριώτης (61’ Παπανικολάου), Αγγελόπουλος Β., Πίσπας (61’ Λάμπρου), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης, Τουμαντζίδης, Ζώτος, Θεοδωρίδης, Πουλουκτσής, Κώστας (88’ Βαφειάδης), Μπουνταγκίδης, Καπτέλι (52’ Δημητριάδης), Μελισσόπουλος, Λαζαρίδης (68’ Σαμπανίδης), Φασίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE