ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Καταιγιστικοί οι Έφηβοι

Η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού νίκησε 4-1 την αντίστοιχη του Πανιωνίου, στο Κορωπί, για την ένατη αγωνιστική του δεύτερου γύρου για τον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K17.

Καταιγιστικοί οι Έφηβοι

Με τρια γκολ του Σέχου και ένα του Γιαούπι, το «τριφύλλι», πανηγύρισε μια άνετη επικράτηση, παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στην επανάληψη το σκορ ήταν 1-1 και με μια… καταιγίδα γκολ από τους «πράσινους» διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΕΡ: 6’-51’-53’ Σέχου, 85’ Γιαούπι / 25’

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Ζερβόπουλος, Νικολογιάννης, Μαργαρώνης, Μανιδάκης, Βαρέσης (56′ Σπίνος), Σκεντεράι, Γιαούπι, Δημήτρουλας, Αποστολάκης ( 69; Αμπίλας), Σέχου (63′ Λώλος).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE