ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Σισέ: «Ο Παναθηναϊκός η αγαπημένη μου ομάδα»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, ανέφερε για άλλη μια φορά πως ο Παναθηναϊκός αποτελεί την αγαπημένη του ομάδα, σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στη «Gazzetta Dello Sport».

Σισέ: «Ο Παναθηναϊκός η αγαπημένη μου ομάδα»

Ο Γάλλος πρώην σταρ των «πράσινων», αναφέρθηκε παράλληλα στους φίλους του, από το χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και στον αγαπημένο του αρχηγό.

Όσα είπε ο Τζιμπρίλ Σισέ στη «Gazzetta Dello Sport»:

«Σίγουρα μου λείπει το ποδόσφαιρο, όμως είμαι χαρούμενος με τη μουσική. Παίζω σε μαγαζιά σε Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Αγγλία και Ντουμπάι. Έχω κάνει εμφανίσεις και σε video-clips».

Για τους φίλους του από το χώρο του ποδοσφαίρου: «Ο Μπόατενγκ, ο Μεξές, ο Μπαλοτέλι, ο Πογκμπά. Ο τελευταίος είναι απόλυτο φαινόμενο. Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σήμερα. Θα οδηγήσει τη Γαλλία στην κατάκτηση του φετινού Euro».

Για την Λάτσιο και την καρμπονάρα…: «Το πιο όμορφο ήταν το καλωσόρισμα των φιλάθλων. Από εκεί και πέρα θυμάμαι την καρμπονάρα».

Για το ποιες είναι οι αγαπημένες του ομάδες: «H Οσέρ, η Μαρσέιγ και φυσικά ο Παναθηναϊκός. Ενώ για τον Στίβεν Τζέραρντ είπε: «Ήταν ο καλύτερος αρχηγός που είχα ποτέ».

Για το τι έχει μετανιώσει στην καριέρα του: «Η μεγαλύτερή μου λύπη είναι το γεγονός ότι δεν βοήθησα όσο θα ήθελα την εθνική ομάδα της Γαλλίας».

Για το πάθος του για τα γρήγορα αυτοκίνητα: «Πιο παλιά είχα περισσότερα. Μου αρέσουν μόνο τα αμερικάνικα. Corvette, Mustang, Escalade. Δεν μου αρέσει πολύ η Ferrarri».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE