ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το Betarades.gr καλύτερο ξενόγλωσσο στοιχηματικό site στην Ευρώπη

Το Betarades.gr ο συνεργάτης του Panathinaikos24 στο κομμάτι του στοιχήματος είναι πλέον και επίσημα το καλύτερο ξενόγλωσσο site στην Ευρώπη για το 2016.

Το Betarades.gr καλύτερο ξενόγλωσσο στοιχηματικό site στην Ευρώπη

Το Betarades.gr ο συνεργάτης του Panathinaikos24 στο κομμάτι του στοιχήματος είναι πλέον και επίσημα το καλύτερο ξενόγλωσσο site στην Ευρώπη για το 2016. Σε μία εκπληκτική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Brixton του Λονδίνου και διοργανώθηκε, όπως κάθε χρόνο από τον επίσημο φορέα του κλάδου, την iGamingBusiness, το αγαπημένο σας σάιτ κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε άλλους 6 υποψηφίους στην κατηγορία «Best Foreign Language Affiliate Website».

Η διάκριση αυτή αποτελεί για την ομάδα του Betarades.gr μία μεγάλη δικαίωση και ένα παράσημο που εκτός από τη χαρά και την ευτυχία μας γεμίζει με επιπλέον ευθύνη και υποχρέωση για να γινόμαστε ολοένα καλύτεροι.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τη λίστα με τους νικητές όλων των βραβείων:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE