ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Πανό της Θύρας 13 Αγγλίας κατά Κοντονή (Pic)

Τεράστιο πανό κατά της Πολιτείας, από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Πανό της Θύρας 13 Αγγλίας κατά Κοντονή (Pic)

Οι πορείες της Θύρας 13 κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή και της απόφασής του να κλείσει το πέταλο των θυρών 13-14 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» συνεχίζονται στην Αθήνα και στο πλευρό των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, έχουν ταχθεί και οπαδοί ξένων ομάδων όπως Ρεάλ Μαδρίτης, Άγιαξ, Ρόμα, Σέντ Ετιέν κ.α.

Έτσι ήρθε η σειρά της Θύρας 13 Ηνωμένου Βασιλείου, για να δείξει την δυσαρέσκειά της μέσω ενός πανό, το οποίο αναγράφει «Στημένα παιχνίδια, ντόπινγκ, ξέπλυμα χρήματος και ναρκωτικά. Κοντονή εσύ ξέρεις τους πραγματικούς ποδοσφαιρικούς αλήτες».

12659832_10209253630724575_470587423_n

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ