Ερασιτέχνης

Κοπή πίτας και βραβεύσεις από το τμήμα του Υγρού Στίβου (pics)

Το Σάββατο (6/2), πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ανοιχτού κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ. η κοπή της πίτας του τμήματος του Υγρού Στίβου του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση, έδωσαν το «παρών» όλα τα τμήματα του «τριφυλλιού», ενώ εκεί βρέθηκε πλήθος αθλητών, προπονητών, αλλά και απλών φίλων του Συλλόγου.

Την λαμπρή εκδήλωση, παρουσίασε ο πρωτεργάτης του τμήματος, κ. Ανδρέας Ζώτος, που ευχαρίστησε τους κ.κ. Γιώργο Κόλλια και Ανδρέα Παπαδημητρακόπουλο για την πολύτιμη συμβολή τους στην άριστη  λειτουργία των τμημάτων.

Ξεχωριστή σημασία στη βραδιά, έδωσαν και οι βραβεύσεις αθλητών που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Οι πρώτες βραβεύσεις, αφορούσαν τους δύο πολίστες του «τριφυλλιού», τον Παντελή Καλογεράκο και τον Μιχάλη Σαρτζετάκη, που τη σεζόν που πέρασε βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να βγει δεύτερος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ ήταν και από τα βασικά μέλη της Εθνικής ομάδας Νέων που έφτασε στην 4η θέση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος το καλοκαίρι του 2015.

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών που κατέκτησαν μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών,  με τον επικεφαλής προπονητή του Παναθηναϊκού Α.Ο. Γιάννη Μηλιδάκη να απονέμει την τιμητική πλακέτα στη Μαρίλεια Δρασίδου (2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα) και τον Γιώργο Αρνιακό (3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και 3η θέση στους Μεσογειακούς αγώνες).

Για τις κατηγορίες των παμπαίδων τιμήθηκαν επίσης οι Σταμάτης Κούτσουλας, Σπύρος Γκικόπουλος, Διονύσης Νικολαΐδης και Σταύρος Βεϊογλάνηςενώ για τις προαγωνιστικές κατηγορίες τιμήθηκαν για τις επιτυχίες τους οι:

Αποστολάκος, Νικολαΐδης, Ορφανός, Παπαγεωργίου (12 ετών)

Κοντοθανάσης, Δραζίνος, Κούτσουλας Β., Σταυράκης (11 ετών)

Καββαδά, Μπίρμπα, Καμαριώτη, Λώλος, Μακρόπουλος, Βεϊογλάνης Η. Τουλουμάκος (9-10 ετών)

Τέλος, ακολούθησε η βράβευση της πρωταθλήτριας ομάδας των καταδύσεων με όλα τα μέλη της να κερδίζουν το ζεστό χειροκρότημα των παραβρισκόμενων. Ο Δημήτρης και ο Νίκος Μόλβαλης, ο Θάνος Τσιρίκος, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπόπουλος, ο Χρήστος Περιπάνος, η Άννα Μαρία Σαχίνη, ο Σταύρος Σιφναίος και ο Λεωνίδας Αθανασάκος τιμήθηκαν για τις διακρίσεις και τα μετάλλια που κατέκτησαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο, βοηθώντας έτσι στην κατάκτηση των ομαδικών τίτλων της ομάδας μας.

Μετά τις βραβεύσεις ακολούθησαν ευχές για ανάλογες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες τη νέα χρονιά που ξεκινάει καθώς και οι απονομές των δώρων προς τους τυχερούς των κληρώσεων για κάθε τμήμα.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Στόλης

Exit mobile version