Στήλες

Ένοχος πας φυλακή, ύποπτος εκτός ποδοσφαίρου

Ένοχος πας φυλακή, ύποπτος εκτός ποδοσφαίρου

Ο,τι μπορώ να σκεφτώ για τη διαφθορά, είναι «να κάνει το Κράτος» ένα copy-paste της νομοθεσίας της FIFA περί τα θέματα ηθικής των αξιωματούχων της. Γράφει ο Αλέξης Σπυρόπουλος.

Εμπειρία πολιτικού δεν διαθέτω κι ούτε πρόκειται, νομίζω, να την αποκτήσω ποτέ. Καταλαβαίνω όμως ότι, μάλλον, θα ‘ναι ένας άγραφος κανόνας της πολιτικής. Κάνε κάτι, ας είναι και μια τρύπα στο νερό, για να φανεί πως κάτι έκανες. Προσπορίζει όφελος, απ’ το να φαίνεται πως δεν έκανες τίποτα.

Μεγάλωσα, με αυτό. Ακούγοντας από τα 60s, συζητήσεις ενηλίκων. Να λένε κάθε τρεις και λίγο, «και τι κάνει το Κράτος για…» (βάζετε ό,τι θέλετε κι ό,τι φαντάζεστε). Εφτασα 52, δεύτερη δεκαετία 21ου αιώνα, κι ακόμη το ακούω. «Τι κάνει το Κράτος» εν προκειμένω για τη βία και τη διαφθορά.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version