ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Ο Βαγγέλης βαράει το ντέφι, οι αρκούδες χορεύουν

Η εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ζει και βασιλεύει. Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός την πληρώνει με την κόκκινη στον Ζέκα, ο Ολυμπιακός κάνει ό, τι γουστάρει απέναντι στον ΠΑΟΚ και ο κυρ Σάββας καμαρώνει! Γράφει ο Ψυχίατρος.

Ο Βαγγέλης βαράει το ντέφι, οι αρκούδες χορεύουν

Όχι ότι περιμέναμε το Σαββατοκύριακο αυτό για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Απλώς, για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ότι η ομάδα του κυρίου Βαγγέλη είναι αυτή που θα ευνοείται συνεχώς, με όποιον αντίπαλο κι αν παίζει, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα βλέπει τον όποιο Μάνταλο να αποβάλει τον Ζέκα, αλλά να κλείνει νωρίτερα τα μάτια σε αποβολή του Μπαξεβανίδη, αλλάζοντας τη ροή του αγώνα.

Και τι δεν είδαμε στο Φάληρο; Ανύπαρκτα οφσάιντ εις βάρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μπουνιές του Μιλιβόγιεβιτς στον Τζαβέλλα, αγκωνιές του Μποτία στον Μπερμπάτοφ κι ένας διαιτητής Δημητρόπουλος να… κάνει άψογα τη δουλειά, για να γνωρίσει, φυσικά, μετά την αποθέωση από τον πιο γραφικό παράγοντα της Ελλάδας, τον κυρ Σάββα. «Τους έβαλε τα γυαλιά ο Δημητρόπουλος! Άψογος, καταπληκτικός!», δήλωσε για να πέσει κάτω από τα γέλια όλη η Ελλάδα…

Κύριοι, δεν αλλάζει τίποτα. Ο Κοντονής κλείνει τη Θύρα 13, οι μαχαιριές πέφτουν βροχή στο Περιστέρι και τα… διαιτητικά πιστόλια, βαράνε στο ψαχνό, όποια ομάδα δεν φοράει ερυθρόλευκα ή δεν έχει σχέσεις με το σωματείο του Πειραιά. Για μια ακόμη φορά, το Σαββατοκύριακό μας, η χαρά μας, η διασκέδασή μας, η καψούρα μας, μετετράπη σε μια αηδία και μισή.

Για μια ακόμη φορά, όλοι είδαν τι έγινε, αλλά θα προσπαθήσουν ξανά να μας πείσουν ότι είμαστε υπερβολικοί, γραφικοί και θα πρέπει να… “φτιάξουμε ομάδα και μετά να μιλάμε”. Για μια ακόμη φορά, ο Βαγγέλης θα βαράει το ντέφι και οι αρκούδες θα χορεύουν…

Ο Ψυχίατρος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE