ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να πάρει τα… πάντα!

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση του Ουίλιαμς, έχει μπει στην τελική ευθεία, ώστε να αποκτήσει και ψηλό με σκοπό να φανεί δυνατή η ομάδα στο επόμενο διάστημα, ώστε να φανεί συνεπής και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Να πάρει τα... πάντα!

Ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την αγορά του συμβολαίου του Μαρκίζ Χέινς από τη Σάσαρι, προχώρησαν σε μία ακόμα… υπέρβαση. Αυτή η «βόμβα» ήταν ο Έλιοτ Ουίλιαμς. Με την μεταγραφή αυτή, τίναξαν την «μπάνκα στον αέρα» και πλέον πηγαίνουν γι’ άλλα.

Για την ακρίβεια, Παναθηναϊκός και Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κινούνται για την απόκτηση ενός παίκτη στην θέση του σέντερ, που θα… προκαλέσει αίσθηση. Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση και οι επόμενες ημέρες θα είναι έντονες σχετικά με τους παίκτες που έχουν προταθεί και εξετάζονται.

Μετά απ’ αυτές τις κινήσεις είναι σαφές ότι ο Παναθηναϊκός στοχεύει να πάρει τα… πάντα.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.