ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ

Θύρα 13: «Ολοι στο Περιστέρι»!

Η Θύρα 13 καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο Περιστέρι και ειρηνικά να δει το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, παρά το... ξαφνικό μπλόκο!

Θύρα 13: «Ολοι στο Περιστέρι»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σαν να μην έφτανε η τραγελαφική απόφαση του «αριστερού» υπουργού για το κλείσιμο του πετάλου μας, σήμερα ο «κύριος» Σπανός (προφανώς θέλοντας να κλέψει λίγο από την δόξα του υπουργού), αποφάσισε να κλείσει την θύρα των φιλοξενουμένων στο γήπεδο του.

Επειδή στην 50χρονη ιστορία της η ΘΥΡΑ 13 δεν σταμάτησε ποτέ μπροστά σε οποιαδήποτε απαγόρευση, καλούμε τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να μεταβεί κανονικά -και φυσικά ειρηνικά- στο γήπεδο του Περιστερίου και να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας μας. Στην απευκταία περίπτωση που δεν καταφέρουμε να μπούμε στο γήπεδο, θα παραμείνουμε στον χώρο εκτός του γηπέδου, για να ενισχύσουμε με τις φωνές μας τους παίχτες της ομάδας μας, στον αγώνα για την πρόκριση.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ