ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Mπατίστ: «Αυτός είναι ο Έλιοτ!»

Ο τρις πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα του Τριφυλλιού Μάικ Μπατίστ σκιαγραφεί στο SDNA τον Ελιοτ Ουίλιαμς και στέκεται στο μεγάλο χάρισμα, αλλά και στη βασική δυσκολία, που θα αντιμετωπίσει τη δεδομένη χρονική στιγμή στον Παναθηναϊκό.

Mπατίστ: «Αυτός είναι ο Έλιοτ!»

Επί δέκα χρόνια στον Παναθηναϊκό έχει συνυπάρξει με δεκάδες αθλητές, σουπερστάρ και ρολίστες, συνεπώς ο Μάικ Μπατίστ έχει την ικανότητα να διακρίνει ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να προσφέρει ουσιαστικές υπηρεσίες σε μια απαιτητική ομάδα, η οποία ανεξαρτήτως μπάτζετ κάνει πρωταθλητισμό σε όλα τα επίπεδα.

Πώς να μην είναι, άλλωστε, από τη στιγμή, που το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, «εκτέλεσε» την ομάδα του «Big Mike» σημειώνοντας 29 πόντους (8/16 δ., 2/4 τρ., 7/10 β.) και μοιράζοντας 9 ασίστ σε 39’ συμμετοχής!

Διαβάστε τι δηλώνει ο Μάικ Μπατίστ για τον Ελιοτ Ουίλιαμς στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.