ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Σαν σήμερα: Έτσι βαφτίστηκαν οι Ολυμπιακοί… ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ (vid)

Ήταν 10 Φεβρουαρίου του 1991 όταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη και άρχισαν να κυνηγούν τον Χρήστο Δημόπουλος. Ο τελευταίος είχε φροντίσει νωρίτερα να στείλει την μπάλα στο πλεκτό, όντας πια, παίκτης του Αθηναϊκού.

Σαν σήμερα: Έτσι βαφτίστηκαν οι Ολυμπιακοί… ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ (vid)

Τότε, ήταν που οι Ολυμπιακοί «βαφτίστηκαν» ως… επιστήμονες! Όχι, δεν το είπαμε εμείς, αλλά ο τότε πρόεδρός τους, ο Αργύρης Σαλιαρέλης, ο οποίος σε ένα ρεσιτάλ υποκριτικής μπροστά στις κάμερες, όταν ρωτήθηκε για τα επεισόδια, τόνισε: «Οι οπαδοί μας δεν κάνουν τέτοια, είναι επιστήμονες».

Θύμα της επίθεσης, εκτός από τον Δημόπουλο, ήταν και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ναούμ, ο οποίος τελικά φυγαδεύτηκε από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και γλίτωσε τα χειρότερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE