ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

«Στοπ» από τον Κοντονή στον κόσμο!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με επίσημη απόφασή, απαγορεύει στον κόσμο του Παναθηναϊκού να βρεθεί στο Περιστέρι και την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

«Στοπ» από τον Κοντονή στον κόσμο!

Με έγγραφό του στους φορείς, ο Σταύρος Κοντονής απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Περιστερίου.

Στο έγγραφο που υπογράφεται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού αναφέρεται: «Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας 2015-16, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ατρόμητος – ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/02/2016 και ώρα 19.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

2323232

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE