ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημήτρης Στρατής

Ευτυχώς που ήρθαν… πολλοί!

Γελοίες, αχώνευτες, ατιμωτικές οι αμέτρητες κατραπακιές στο κύπελλο από υποδεέστερους αντιπάλους εδώ και 20 χρόνια. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Ευτυχώς που ήρθαν... πολλοί!

Καλά που έγιναν μαζεμένες οι μεταγραφές τον Δεκέμβρη γιατί μετά από όσα (δεν) είδαμε στο Περιστέρι οι παίκτες που αποκλείστηκαν από Γκαμπάλες/Ατρόμητους δεν είναι να μπαίνουν στη Λεωφόρο του χρόνου. Ολικό restart ξανά από τον Μάη (ένα από τα αμέτρητα) και φυσικά ΚΑΜΙΑ προοπτική όσο τα λαμόγια βασιλεύουν στο παραποδόσφαιρο το μόνο που χαλάει σταθερά είναι η ψυχική υγεία των οπαδών που προσπαθούν από κάπου να πιαστούν και στο τέλος είναι οι μόνιμοι χαμένοι.

Οι ποδοσφαιριστές; Σαφώς έχουν δίκιο όταν λένε ότι παίζουν σε ένα σημαδεμένο πρωτάθλημα (στη λίγκα που οι Σιόβες και το κακό συναπάντημα παίρνει όλη τη «λεζάντα») αλλά όταν διακυβεύεται ένας τίτλος-«σωσίβιο» απέναντι σε υποδεέστερο αντίπαλο και παρουσιάζεις τέτοια αδιαφορία/ανημποριά είναι να παραδίνεις το δελτίο σου και να φεύγεις μόνος σου.

Όσο για τον προπονητή επειδή το έχουμε δει ΜΥΡΙΑΔΕΣ φορές το έργο ο πρόεδρος το καλοκαίρι καλά θα κάνει να μην συνεχίσει με τον Ιταλό στον πάγκο (επιεικώς γελοίες οι δηλώσεις του στο τέλος του αγώνα). Ο άνθρωπος μπορεί να έχει ενδιαφέρουσες ιδέες, να ξεσκάρταρε το ρόστερ, να μην είχε σήμερα κομβικούς παίκτες στο γήπεδο μα ήδη του κρεμάστηκε η ταμπέλα του «πελάτη» του Δέλλα (μαγκιά που πήρε την πρόκριση έχοντας ελάχιστα ενοχληθεί η άμυνά του για 180΄) και των συνεχόμενων «μηδέν» απέναντι στη…μισή Λίγκα! Καταλαβαίνουμε όλοι πως τη νέα σεζόν στο ΠΡΩΤΟ στραβό αποτέλεσμα όλα θα έρθουν στην επιφάνεια και θ΄ αρχίσει το «πριόνισμα».

Αν κάνουμε μια αναδρομή στους αντιπάλους που σου έχουν στερήσει ευκαιρίες διάκρισης στο κύπελλο από το 1995 κι έπειτα θα μας πιάσουν νευρικά γέλια. Πάνω που πήγε να σκάσει λίγο το χειλάκι του κόσμου με τις μεταγραφές των μπαλαδόρων, εκεί που πήρε θάρρος από τις «επιθετικές» δηλώσεις Αλαφούζου/ Κοντονή για τους εμπλεκόμενους στην εγκληματική οργάνωση άντε ξανά κύλισμα στην εσωστρέφεια και στα τεντωμένα νεύρα για μια σεζόν που ουσιαστικά τέλειωσε από το καλοκαίρι (!) και τυπικά έριξε αυλαία τον Φλεβάρη!

Δημήτρης Στρατής
Δημήτρης Στρατής Για τον Δημήτρη Στρατή το panathinaikos24 αποτελεί το τρίτο πράσινο μετερίζι στο οποίο θ' ασχολείται με το ομορφότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή του.
Η διαδρομή ξεκίνησε από το balla.gr, συνεχίστηκε στο leoforos.gr, τώρα όντας ο 13ος (προφανώς σημαδιακό μιας κι ο αριθμός -για προφανείς λόγους- είναι ο αγαπημένος του) συνεργάτης του site θ' ασχολείται (σχεδόν) καθημερινά με τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο! Θεωρεί τη γενιά του προνομιακή αφού έζησε live τα σπουδαιότερα επιτεύγματα των τμημάτων του κλαμπ, πλην Γουέμπλεϊ. Μια ζωή θα τον στοιχειώνει ο χαμένος προημιτελικός με την Πόρτο του Μουρίνιο το 2003 , όταν χάθηκε τελικός-φαντασίωση για όλους τους πράσινους πιστούς απανταχού Γης! Φαντάζεστε τι θα γινόταν σε συναπάντημα ΠΑΟ και...Σέλτικ;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ