ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έκοψε πίτα το τμήμα Στίβου

Το τμήμα Στίβου του Παναθηναϊκού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του πίτα και προσέλκυσε πάρα πολύ κόσμο.

Έκοψε πίτα το τμήμα Στίβου

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον πολυχώρο στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου “Π. Γιαννακόπουλος” την Τρίτη το βράδυ για την κοπή της πίτας του τμήματος Στίβου του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” ο επικεφαλής του τμήματος Δημήτρης Ρήγας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηλίας Μιχαλαριάς, αθλητές, γονείς αλλά και πολλοί φίλοι του Τριφυλλιού. Η ανταπόκριση όλων ήταν πολύ μεγάλη και ο χώρος γέμισε με χαρούμενα πρόσωπα και παιδικά χαμόγελα.

Ο πρωτεργάτης της αναγέννησης του τμήματος, κ. Ρήγας αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά και εξέφρασε την επιθυμία του να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο οι ακαδημίες Στίβου του Παναθηναϊκού Α.Ο. Τη “σκυτάλη” παρέλαβε ο κ. Μιχαλαριάς που με τη σειρά του απηύθυνε χαιρετισμό στους αθλητές και στο κοινό.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα μικρά παιδιά των ακαδημιών παραλάβανε δώρα από το Paoshop και τη Greenteam, ενώ τα κορίτσια απο 14 έως 17 ετών,  μπλουζάκια LOVE και πετσέτες του brand ΠΑΟ. Η αγωνιστική ομάδα παρέλαβε τους σάκους αποστολής. Μέρος των δώρων ήταν ευγενική χορηγία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

stivos2

Ο Υπεύθυνος του τμήματος, Δημήτρης Ρήγας, κόβει την πίτα του Στίβου μετά από πολλά χρόνια, με πολύ ευχάριστη διάθεση.

12

Η πιο γρήγορη και δυνατή ομάδα της χώρας μας στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις.  Δήμος Μαγγίνας, Κώστας Πούλιος, Γιώργος Λουφέκης και Κώστας Γκελαούζος.

stivos5
15
22

Η αθλήτρια του Τριφυλλιού Έλενα Λεβεντάκη με τον Δημήτρη Ρήγα

7

Ένας εκ των τυχερών της βραδιάς ήταν ο Κώστας Πούλιος που κέρδισε μια φανέλα του Μίκαελ Εσσιέν υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

11

Ο αθλητής μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Κώστας Νικολάου με τον έφορο του τμήματος Ρήγα Δημήτρη

13

Μόνο… αγάπη για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και το Τριφύλλι

14
17

Ελενα Λεβεντάκη, Απόστολος Μόσχος και Ρήγας Δημήτρης

10
20

Ο σπρίντερ και επί σειρά ετών μέλος της ομάδας Χρήστος Κοσμίδης

18

Ο σπρίντερ Λουκάς Κιμπεζής παραλαμβάνει το κομμάτι και το δώρο του από το Δημήτρη Ρήγα

16
19

Όμορφα παιδικά χαμόγελα που στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον του Συλλόγου

stivos3

Ένα από τα δύο δώρα που παρέλαβε ο κάθε προπονητής της ομάδας μας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.