ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒLOG

Νέος αέρας στο «τριφύλλι» όμως υπάρχει και η Εφές

Η έλευση των Μαρκίζ Χέινς και Έλιοτ Ουίλιαμς αλλά και η τρίτη προσθήκη που επίκειται έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Γράφει η Ρούλα Στεφανάκη.

Νέος αέρας στο «τριφύλλι» όμως υπάρχει και η Εφές

Λογικό και επόμενο, μιας και η ομάδα χρειαζόταν δραστικές αλλαγές για να προχωρήσει και να διεκδικήσει με αξιώσεις όλους τους στόχους της, όμως το κομβικής σημασίας παιχνίδι με την Εφές, είναι στην παρούσα φάση εκείνο που απαιτεί την προσοχή όλων.

Η κινητοποίηση στο μεταγραφικό επίπεδο που υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα είναι εντυπωσιακή. «Το αφεντικό τρελάθηκε» ταιριάζει απόλυτα στην προκειμένη περίπτωση. Και μπράβο του και μαγκιά του που αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να αλλάξει πρόσωπο και να παλέψει με αξιώσεις για τους στόχους της, χωρίς να σκεφτεί το οικονομικό.

Τώρα αν θα βγουν οι μεταγραφές και πώς θα εμφανιστεί η ομάδα στο δεύτερο γύρο, ουδείς γνωρίζει. Είναι σημαντικό πάντως ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια να βελτιωθεί προς το καλύτερο και να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Ωστόσο αυτή τη στιγμή, όλος αυτός ο ενθουσιασμός δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει τους «πράσινους» που την Παρασκευή (12/02, 21:45), αντιμετωπίζουν την Αναντολού Εφές στο Ο.Α.Κ.Α.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η περιρρέουσα ατμόσφαιρα σε παρασύρει με αποτέλεσμα να χάνεις το στόχο. «Νωπό» το παράδειγμα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Και ο νοών νοείτω. Και στην παρούσα φάση βασικός στόχος για τον Παναθηναϊκό είναι ένας. Η νίκη επί της Αναντολού Εφές στο Ο.Α.Κ.Α. και σε αυτόν και μόνο οφείλουν να επικεντρωθούν άπαντες.

Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί απέναντι στην Εφές χωρίς τους νέους παίκτες, αφού δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν στο δεύτερο γύρο του «Top16». Επομένως με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, οφείλει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να πάρει τη νίκη και σύμμαχό του σε αυτή την προσπάθεια θα έχει τον κόσμο του που αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών».

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τη νίκη απέναντι στους Τούρκους για να εξαργυρώσει το «διπλό» στην Κροατία, να μπει σε θέση οδηγού όσον αφορά την πρόκρισή του στους «8» της Ευρωλίγκας και φυσικά για να εξετάσει με ηρεμία και νηφαλιότητα την τελευταία μεταγραφική του κίνηση. Η περίπτωση του Τζούλιαν Ράιτ και το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό είναι ένα σενάριο που εξετάζεται σοβαρά από τους «πράσινους», όμως δεν είναι η μοναδική.

Η διακοπή που ακολουθεί μετά τον αγώνα με την Εφές και πριν από την έναρξη του δεύτερου γύρου δίνει την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να μελετήσει καλά όλα τα δεδομένα πριν καταλήξει στον ψηλό που θα επιλεγεί να ενισχύσει την ομάδα, αλλά και στους νεοαποκτηθέντες να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Είπαμε όμως αυτή τη στιγμή αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η νίκη απέναντι στην ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ώστε να κάνει ένα βήμα μπρος και όχι δύο πίσω.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE