ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΤΟΝΙ

«Οι ευκαιρίες για κάποιους τελείωσαν»!

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε με «σκληρή γλώσσα» στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο.

«Οι ευκαιρίες για κάποιους τελείωσαν»!

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε με «σκληρή γλώσσα» στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Μπορεί στη συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός να «κάλυψε», κάπως, τους παίκτες του (και καλά έκανε), αλλά όταν οι πόρτες των αποδυτηρίων στο Περιστέρι έκλεισαν, φρόντισε να στείλε αυστηρό μήνυμα προς όλους, μιλώντας με «σκληρή» γλώσσα. Ειπε, όμως, την αλήθεια.

«Η εικόνα σας ήταν απαράδεκτη σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κάνετε τα πάντα για να πάρετε την πρόκριση. Να ξέρετε ότι πλέον όσοι έχω κρίνει από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις ότι δεν αξίζετε, θα κάθεστε στην εξέδρα. Οι ευκαιρίες για κάποιους τελείωσαν», είπε ο «Στράμα» για να συνεχίσει:

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 4.618 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η χρονιά δεν έχει τελειώσει. Θέλω αλλαγή νοοτροπίας και βελτίωση σε κάθε παιχνίδι. Εχουμε τον στόχο των πλέι οφ και την πρωτιά εκεί. Τίποτε άλλο».

Όπως σας γράψαμε και από χθες, έρχεται νέα… εκκαθάριση του ρόστερ. Υπάρχουν παίκτες που έχουν κάνει τον κύκλο τους και θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι, ενώ δεν αποκλείεται να παραγκωνιστούν μέχρι το τέλος της σεζόν. Και μόλις τελειώσει η χρονιά, θα γίνουν 2-3 μεταγραφές υψηλού επιπέδου, με στόχο να αλλάξει, επιτέλους, η ομάδα προς το καλύτερο, ενώ μην ξεχνάμε και αυτούς που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο και θα μείνουν και τη νέα χρονιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.