ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ

Δυσαρέσκεια για Εσιέν, Κλωναρίδη

Οι αποδόσεις των δυο παικτών είναι μέτριες στα περισσότερα παιχνίδια και στον Παναθηναϊκό είναι προβληματισμένοι.

Δυσαρέσκεια για Εσιέν, Κλωναρίδη

Ο Μάικλ Εσιέν, που άργησε να μπει λόγω των τραυματισμών, έχει κάποια ξεσπάσματα και κάποια ποιοτικά παιχνίδια, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορεί να βοηθήσει στο ανασταλτικό κομμάτι και ο Παναθηναϊκός δεν τον πήρε για να… νικάει τον Λεβαδειακό.

Αναμφίβολα, η ποιότητά του είναι τεράστια. Αρκεί, όμως, να δείξει ότι μπορεί και παραπάνω και ότι έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει και στο ανασταλτικό κομμάτι. Τα επόμενα ματς θα είναι εξετάσεις γι’ αυτόν και αν δεν αλλάξει κάτι, δεν αποκλείεται τίποτα, ακόμη και λύση συμβολαίου.

Σε ό, τι αφορά τον «Κλωνα», αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας είναι η μη διάρκεια στην απόδοση του. Πρόκειται για ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος, όμως, είναι μια κρύο, μια ζέστη κι αυτό σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό δεν… χωράει. Όλα ανοικτά, λοιπόν…

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...