ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΑΚΑ

Χέινς: «Είναι όλοι τους εξαιρετικοί»

Ο Μαρκέζ Χέινς σε δηλώσεις του στο Panathinaikos24.gr περιγράφει πώς έζησε την ατμόσφαιρα στο ματς με την Εφές, τις εντυπώσεις του για την υποδοχή που έτυχε από τον Παναθηναϊκό, αλλά και την ανυπομονησία του να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα για να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Χέινς: «Είναι όλοι τους εξαιρετικοί»

Ο Μαρκέζ -και όχι Μαρκίζ, όπως μας διόρθωσε- Χέινς είδε για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα τον Παναθηναϊκό να παίζει μπροστά στον εκπληκτικό κόσμο του και αυτό ήταν κάτι που δεν τον εξέπληξε, μια και είχε μια εικόνα, ωστόσο όπως παραδέχτηκε «είναι διαφορετικό να το ζεις από κοντά και να είσαι μέλος αυτή της μεγάλης ομάδας». Η σπουδαία νίκη επί της Εφές, που βάζει πλέον τον Παναθηναϊκό σε θέση οδηγού όσον αφορά την πρόκριση στους «8»της διοργάνωσης, παρουσία περίπου 17 χιλιάδες κόσμου αλλά και ο τρόπος που ήρθε, εντυπωσίασε τον νεοαποκτηθέντα πρώην παίκτη της Σάσαρι, ο οποίος την απέδωσε στην «ενέργεια που έβγαλε στο παρκέ».

Σε δηλώσεις του στο Panathinaikos24.gr ο Μαρκέζ Χέινς, δεν έκρυψε ότι δεν βλέπει την ώρα να ενσωματωθεί πλήρως στη νέα του ομάδα ώστε να τη βοηθήσει να πετύχει όλους τους στόχους της. Είναι βέβαιος ότι οι πράσινοι μπορούν να προκριθούν στα πλέι οφ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο που τον υποδέχτηκαν στον Παναθηναϊκό. «Όλοι προσπαθούν να με βοηθήσουν να μυηθώ στη φιλοσοφία της νέας μου ομάδας. Όλοι με υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά. Είναι όλοι εξαιρετικοί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν περίμενε την ατμόσφαιρα που έζησε την Παρασκευή το βράδυ στο ΟΑΚΑ, είπε: «Ναι είχα μια ιδέα για το τι να περιμένω, διότι είχα ακούσει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, όμως είναι διαφορετικό να το ζεις από κοντά και να είσαι μέλος αυτής της ομάδας. Ήταν μοναδικό το συναίσθημα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη νίκη επί της Εφές και πώς αυτή ήρθε «Το κλειδί της νίκης ήταν η ενέργεια που έβγαλε η ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ακόμη και όταν ήταν στους επτά πόντους το ματς. Ανυπομονώ να παίξω με τη Φενέρ».

Για τις πρώτες του μέρες στην ομάδα «Υπήρξαν πολλές αλλαγές μέσα σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Κάθε μέρα γνωρίζω όλο και περισσότερο τους συμπαίκτες μου, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να ενσωματωθώ όσο γίνεται πιο γρήγορα στην ομάδα να καταλάβω τι θέλει από μένα ο προπονητής μου ώστε να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου. Να μάθω τα συστήματα τη φιλοσοφία του κόουτς. Το θετικό είναι ότι οι συμπαίκτες μου αλλά και ο προπονητής μου προσπαθούν να με βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν για να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και έχεις υψηλούς στόχους τους οποίους εύχομαι να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να τους υλοποιήσει».

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη είπε: «Όλοι γνωρίζουν τι εστί Διαμαντίδης. Ότι και να πεις για εκείνον είναι λίγο. Είναι πολύ έξυπνος παίκτης. Διαβάζει το παιχνίδι. Είναι ο εγκέφαλος της ομάδας».

Οσο για το τι να περιμένουμε από εκείνον: «Πίεση, σκληρή άμυνα, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Θα δώσω ανάσες τους συμπαίκτες μου στην περιφέρεια, να πάρω τη μπάλα όταν ο Νικ είναι κουρασμένος. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Για το αν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να προκριθεί στα πλέι οφ: «Οπωσδήποτε. Έχει την ποιότητα σαν ομάδα, πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις με εμπειρία και έχει τις δυνατότητες να προκριθεί στα πλέι οφ, αρκεί και οι νέοι παίκτες να ενσωματωθούμε και να δέσουμε ως ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.