ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο αλάνθαστος Νικ Καλάθης (vid)

Τα εύσημα για τη χθεσινή νίκη πήγαν κυρίως στον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα για την τρομερή εμφάνιση του, ωστόσο ο «εγκέφαλος» του Παναθηναϊκού ήταν ο αλάνθαστος Νικ Καλάθης.

Ο αλάνθαστος Νικ Καλάθης (vid)

Ο Έλληνας άσος, πραγματοποίησε ίσως την κορυφαία εμφάνιση του με «πράσινα», από την ημέρα που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, βοήθησε τα μέγιστα για να πάρει η ομάδα το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Καλάθης, ήταν δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, καθώς έμεινε στο παρκέ για 34 λεπτά, διάστημα στο οποίο μέτρησε 12 πόντους, μάζεψε πέντε ριμπάουντ και μοίρασε έξι ασίστ, μένοντας παράλληλα αλάνθαστος, για πρώτη φορά στη φετινή Euroleague.

Με τον Δημήτρη Διαμαντίδη στον πάγκο και με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να αγωνίζεται για μόλις τρία λεπτά, ο Καλάθης ήταν ο άνθρωπος «κλειδί» του χθεσινού αγώνα, οργανώνοντας άψογα τις επιθέσεις της ομάδας και παίζοντας πολύ καλές άμυνες στο άλλο μισό του γηπέδου.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.201 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.