Ποδόσφαιρο

Μέσα ο Μαμούτε, έξω ο «Βίγια»

Μέσα ο Μαμούτε, έξω ο «Βίγια»

Ενισχυμένος θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επιστρέφουν οι Ζέκα, Κουτρουμπής και Μαμούτε. Εκτός αποστολής ο Λούκας Βιγιαφάνες.

Στην αποστολή επιστρέφουν οι Ζέκα και Κουτρουμπής, που εξέτισαν την τιμωρία τους, ενώ για πρώτη φορά στις επιλογές του Στραματσόνι είναι οι Μαμούτε και Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τον πρώτο, μάλιστα, να είναι έτοιμος για τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με την πράσινη φανέλα.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» στη σημερινή προπόνηση στο Κορωπί είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι. O Πέτριτς έκανε θεραπεία, Εβαντζελίστα και Σάντσεθ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ απουσίασε δικαιολογημένα ο Μπουμάλ.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το παιχνίδι στα Γιάννενα βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μαμούτε, Αμπέντ και Μολέδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version