Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και μάλιστα με μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν έδωσαν κανένα περιθώριο στην ομάδα του Ιπποκράτη, να διεκδικήσει κάτι.

«Ξεμούδιασαν» με Ντέλβα

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι «πράσινες» αν και ξεκίνησαν λίγο… μουδιασμένα (4-4), κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους  και να πάρουν προβάδισμα  ασφαλείας.

Καταλυτικό ρόλο σε αυτό το προβάδισμα έπαιξαν οι αρκετές εύστοχες βολές της Ντέλβα, που έκαναν το (15-8) στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενες παρά το γεγονός ότι βρισκόταν πίσω στο σκορ, πίεζαν για να πλησιάσουν στο σκορ. Ωστόσο, οι οδηγίες του προπονητή, Κώστα Παπαδόπουλου έπιαναν… τόπο και το «τριφύλλι» κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο δεκάλεπτο με (18-9). ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÉÐÐÏÊÑÁÔÇÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Αύξησαν τη διαφορά με Κυριακοπούλου

Όπως ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, με το «τριφύλλι» να σκοράρει και να παίρνει προβάδισμα +11.

Μετά το (24-11) της Λύμουρα, για ένα χρονικό διάστημα και οι δύο ομάδες παρουσίασαν αστοχία, χωρίς ωστόσο αυτό να  επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να έχει το πάνω… χέρι. Με την Κυριακοπούλου να ξεχωρίζει στο παιχνίδι, το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με (28-16). ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÉÐÐÏÊÑÁÔÇÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

 Με το πόδι κολλημένο στο «γκάζι»

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τις «πράσινες» να μπαίνουν δυναμικά στο παρκέ και με ένα σερί 6-0 να φτάνουν τη διαφορά στην υψηλότερη τιμή της (+19). Από την άλλη, η ομάδα του Ιπποκράτη δεν κατάφερε να φέρει καμία… αντίσταση στα κορίτσια του Κώστα Παπαδόπουλου, οι οποίες λίγο πριν την ολοκλήρωση του τρίτου δεκαλέπτου έφτασαν τη διαφορά στο +30, με τον κόσμο να μην σταματά να τραγουδά.

Το «τριφύλλι» κάνοντας το (56-24), ολοκλήρωσε το δεκάλεπτο της τρίτης περιόδου. ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÉÐÐÏÊÑÁÔÇÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Τυπική… διαδικασία!

Και με την νίκη να βρίσκεται ήδη στο… τσεπάκι του Παναθηναϊκού, το τελευταίο δεκάλεπτο έμοιαζε σαν μία τυπική διαδικασία, με τις «πράσινες» να ξεσπούν κυριολεκτικά  και να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Με τις Κυριακοπούλου και Ντέλβα να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μία πάρα πολύ εύκολη νίκη και πλέον βλέπει το πρωτάθλημα πιο… αισιόδοξα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η στήριξη του κόσμου στο Κλειστό ήταν εντυπωσιακή. Τελικά, οι «πράσινες» έφτασαν σε μία εντυπωσιακή νίκη με 79-30.

Τα δεκάλεπτα: 18-9, 24-11, 56-24, 79-30 3_8

➡️ Γράψε το σχόλιο σου