ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λύμουρα: «Το θέμα είναι η ψυχολογία μας»

Στο κομμάτι της ψυχολογίας, στάθηκε στις δηλώσεις μετά τη νίκη επί του Ιπποκράτη η Λολίτα Λύμουρα, που μιλώντας στο Panathinaikos24.gr, αναφέρθηκε και στην παρουσία του νέου προπονητή.

Λύμουρα: «Το θέμα είναι η ψυχολογία μας»

Η διεθνής άσος του «τριφυλλιού», μετά την εμφατική εντός έδρας νίκη μίλησε στο Panathinaikos24.gr, για τη βελτίωση της εικόνας και την εκπληκτική παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Είχαμε μία καλή εμφάνιση και πήραμε το ματς, καθώς όπως είπαμε και πριν τον αγώνα, στόχος ήταν να βελτιώσουμε για εμάς, τον κόσμο και τη διοίκηση. Αυτό έγινε και είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Τα πρώτα λόγια του νέου προπονητή: «Μας είπε πως γνωρίζει τη δουλειά του κόουτς Πρέκα, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να βρούμε την ψυχολογία μας. Πιστεύω ότι θα αυτό είναι το θέμα, η ψυχολογία μας. Αν ανέβει θα πάνε όλα καλά.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η βελτίωση εικόνας φάνηκε νομίζω σήμερα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ κρατήσαμε καλά στην άμυνα με τον αντίπαλο να σκοράρει μόλις 30 πόντους.  Από εκεί και πέρα η επίθεση είναι το πρόβλημα, κολλάμε εκεί αν και σήμερα δεν φάνηκε αυτό.

Τώρα έχουμε το κενό για την Εθνική ομάδα, θα δουλέψουμε και θα διορθώσουμε τα λάθη μας.

Για τον κόσμο: «Το έχω ξαναπεί πολλές φορές, είναι φανταστικό να παίζεις μπροστά σε αυτό τον κόσμο. Ακόμα και στις ήττες και στις κακές εμφανίσεις, είναι εκεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.