ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δύο γκολ ο Καρέλης (Vid)

Εντυπωσιακός ήταν ο Νίκος Καρέλης στη νίκη της Γκενκ κόντρα στη Μπέβερν. Σημείωσε δύο γκολ, το ένα με «ψαλιδάκι» ενώ κέρδισε και ένα πέναλτι.

Δύο γκολ ο Καρέλης (Vid)

Δύο γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι είχε ο Νίκος Καρέλης στην αναμέτρηση της Γκενκ κόντρα στη Μπέβερεν. Συγκεκριμένα ο πρώην επιθετικός του «τριφυλλιού» στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, δέχθηκε τη μπάλα με ωραίο τρόπο και με εντυπωσιακό ψαλιδάκι, έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, δίνοντας συνέχεια στις εντυπωσιακές στιγμές που προσφέρει στους φίλους της Γκενκ.

Όμως ο Νίκος Καρέλης δεν σταμάτησε εκεί, αφού σημείωσε και δεύτερο τέρμα στο 30ο λεπτό μετά από όμορφη συνεργασία των συμπαικτών του για το 4-1, ενώ είχε κερδίσει και το πέναλτι με το οποίο η Γκενκ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Δείτε το βίντεο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.