ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Αυξάνονται οι «σύμμαχοι» ενόψει εκλογών στην ΕΠΟ

Η «συμμαχία» Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αυξάνει τη δυναμική της εν όψει των εκλογών στην ΕΠΟ τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Αυξάνονται οι «σύμμαχοι» ενόψει εκλογών στην ΕΠΟ

Όλο και ενισχύεται η «συμμαχία» Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εν όψει των εκλογών στην ΕΠΟ, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με τη Live Sport, στις ήδη 20 ποδοσφαιρικές ενώσεις που θεωρούνται πως έχουν ανέβει στο… άρμα της, αναμένεται σύντομα να προστεθεί η ΕΠΣ Γρεβενών στην οποία επίκειται αλλαγή διοίκησης, ενώ φαίνεται πως στη λίστα θα προστεθεί και η ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης, δήλωσε-στο μεταξύ-πως «… οι εκλογές της ΕΠΟ έχουν ήδη κριθεί. Προσωπικά δεν πιστεύω πως τελικά θα είναι υποψήφιος από την άλλη πλευρά ο κ. Γκιρτζίκης. Αλλά ακόμη κι αν είναι ή όποιος κι αν είναι, έχει ήδη ηττηθεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ