ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Δείξαμε πως είμαστε ενωμένοι»

Για τη συμπεριφορά της ομάδας μετά τον αποκλεισμό-σοκ του κυπέλλου, αλλά και για την προσωπική του απόδοση μίλησε ο Μάρκους Μπέργκ στη Nova.

Μπεργκ: «Δείξαμε πως είμαστε ενωμένοι»

Επανήλθε στα γκολ και σκόραρε δις, ο Σουηδός επιθετικός του «τριφυλλιού», ο οποίος μιλώντας μετά τη λήξη του ματς στη Nova, αναφέρθηκε στη συνολική εικόνα της ομάδας, ενώ μετά από σχετική ερώτηση, τόνισε πως τα δύο γκολ που σημείωσε τα αφιερώνει στην οικογένειά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ:

«Δείξαμε τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά που έχουμε ως ομάδα. Θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα. Ο μόνος δρόμος για να συνεχίσουμε είναι αυτός. Είμαστε έντεκα παίκτες μέσα στο γήπεδο και πρέπει να δείχνουμε ψυχή και να παίρνουμε νίκες.

Δεν ήμουν νευρικός. Έπρεπε να υπερασπιστώ τους συμπαίκτες μου στην ομάδα. Υπάρχουν περιπτώσεις που βλέπουμε τον αντίπαλο να κάνει 5-6 μαρκαρίσματα και να μην δέχεται καμία κάρτα, ενώ εμείς με το πρώτο μαρκάρισμα δεχόμαστε αμέσως. Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να παίζουμε καλά, να υπερασπιζόμαστε την ομάδα μας. Αυτό έγινε και σήμερα. Ίσως κι εγώ μερικές φορές να ξεφεύγω αλλά το κάνω για να προστατέψω την ομάδα. Σε κάθε περίπτωση έχει τελειώσει το παιχνίδι, περνάνε και τα νεύρα και είμαι κι εγώ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κριτική που δέχεται η ομάδα: «Ο κόσμος έχει το δικαίωμα να κριτικάρει, αλλά εγώ μπορώ να υποσχεθώ πως θα τα δίνουμε όλα στο γήπεδο για να κερδίζουμε. Ίσως αυτό πολλές φορές να μην φαίνεται, αλλά δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Αναμφίβολα ο αποκλεισμός από το Κύπελλο ήταν μία αρκετά δύσκολη στιγμή για εμάς. Από την άλλη όμως, αν για μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός δεν είναι αποδεκτό αυτό, είναι ποδόσφαιρο και υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω στο ποδόσφαιρο. Συνεπώς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολους αγώνες και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Που αφιερώνει τα δύο γκολ: «Στην οικογένειά μου και στην σύζυγό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα, αλλά πρέπει να πω ότι ήταν ομαδική δουλειά, παίξαμε καλά και πήραμε μια νίκη που αξίζαμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.