ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ

Αλλάζει η Λεωφόρος

Οι εργασίες στη Λεωφόρο αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις. Ειλημμένη η απόφαση Αλαφούζου για έναρξη των έργων, μετά τα play-offs.

Αλλάζει η Λεωφόρος

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε εκτός στόχων από τόσο νωρίς, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει κανονικά στην ανακατασκευή του γηπέδου. Πιο συγκεκριμένα, η ανακατασκευή αυτή, αναμένεται να γίνει σε δύο φάσεις ουσιαστικά, με την πρώτη να πραγματοποιείται αυτό το καλοκαίρι και η δεύτερη το καλοκαίρι του 2017.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες αποφασίστηκε να ξεκινήσει αμέσως μετά το τέλος των Play-offs, η πρώτη φάση της ανακατασκευής. Για την ακρίβεια, θα περιλαμβάνει την κατασκευή μιας νέας εξέδρας πάνω από τη Θύρα 10 που θα εξασφαλίζει επιπλέον 2.000 θέσεις χωρητικότητας, καθώς επίσης και 12 σουιτών κατά μήκος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πάνω από τις Θύρες 2, 3 και 4.

Η δεύτερη φάση εργασιών θα γίνει πιθανότατα το καλοκαίρι του 2017, εκτός κι αν δύναται να εκταμιευτούν νωρίτερα τα 7 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής, οπότε τα έργα θα γίνουν μέσα στη σεζόν και η ομάδα θα αναγκαστεί να μετακομίσει για 1-2 μήνες στο ΟΑΚΑ. Στη συγκεκριμένη φάση, αναμένεται να κατασκευαστεί μία κερκίδα 2.000 θέσεων, πάνω από τα επίσημα, αλλά και 13 ακόμα σουίτες.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρηματοδότηση της ανακατασκευής αυτής, θα γίνει από τον Γιάννη Αλαφούζο, που πιθανότατα θα ζητήσει την βοήθεια ισχυρά οικονομικών φίλων του. Τέλος, η επίσημη παρουσίαση από την ΠΑΕ  αναμένεται να γίνει την άνοιξη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...