ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Μαρούλης: «Χάσαμε μόνοι μας»

Ο Θάνος Μαρούλης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός έχασε... μόνος του την αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Μαρούλης: «Χάσαμε μόνοι μας»

Ο Θάνος Μαρούλης αναφέρθηκε στην ήττα από τον Ηρακλή, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ασόβαρος και χαλαρός.

Ο πασαδόρος του «τριφυλλιού» Θάνος Μαρούλης είπε:

«Πολλοί ίσως πίστευαν ότι θα είμαστε αδιάφοροι αλλά δεν ήμασταν. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Χάσαμε μόνοι μας, δεν κέρδισε ο Ηρακλής, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα παιδιά και την προσπάθεια που κάνει ο Ηρακλής και μακάρι να σωθεί η ομάδα, που είναι ένας ιστορικός σύλλογος.

Μιλάω καθαρά για την ομάδα μου. Χάσαμε μόνοι μας, 3-0 σετ όλα στην κόντρα, με προβάδισμα δικό μας εκτός από το κακό ξεκίνημα του πρώτου σετ που και πάλι το μαζέψαμε. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τους διαιτητές και δε θα μιλήσω, απλά κάποια διαιτητικά λάθη που έγιναν δεν θα γινόντουσαν αν η ομάδα μου δεν ήταν ασόβαρη και χαλαρή και όταν ήρθε η ώρα να παίξουμε να βγαίνει ο εκνευρισμός.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν κάνουμε τα δύσκολα καλά και τα απλά λάθος αυτό φέρνει ανασφάλεια και εκνευρισμό είναι ένα κομμάτι που φταίει. Μας στοίχισαν τα λάθη, όταν δεν κάναμε και παίζαμε στο φιλέ ήμασταν καλοί . Μετά από αυτή την ήττα μαθηματικά υπάρχει η «4άδα» αλλά με αυτές τις εμφανίσεις κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...