ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Είμαι νευριασμένος για την κόκκινη»

Εκνευρισμένος για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΣ, ήταν ο Κάρλος Ζέκα όπως δήλωσε και ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ζέκα: «Είμαι νευριασμένος για την κόκκινη»

Στο πνεύμα νικητή που έδειξε ο Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε ο Κάρλος Ζέκα, μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Kick Οff». Ενώ για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε, τόνισε πως είναι εκνευρισμένος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προσπάθησα να κόψω μια αντεπίθεση και πήρα την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αν ήμουν ενοχλημένος με την κόκκινη στο παιχνίδι με την Ξάνθη, τώρα είμαι νευριασμένος. Αλλά νικήσαμε και η ομάδα δείχνει πνεύμα νικητή. Αυτό έχει σημασία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.