ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

14 μετάλλια οι νεαροί κολυμβητές!

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14/2 το πρώτο μέρος των χειμερινών αγώνων κολύμβησης για τις κατηγορίες Παμπαίδων και Παγκορασίδων με την ομάδα του Παναθηναϊκού  να διακρίνεται στους αγώνες όλων των ηλικιών. Οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του τριφυλλιού ανέβηκαν στο βάθρο συνολικά 14 φορές, ενώ κατάφεραν να μπουν στην “8άδα” των αγωνισμάτων τους 28 φορές, αποδεικνύοντας το […]

14 μετάλλια οι νεαροί κολυμβητές!

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14/2 το πρώτο μέρος των χειμερινών αγώνων κολύμβησης για τις κατηγορίες Παμπαίδων και Παγκορασίδων με την ομάδα του Παναθηναϊκού  να διακρίνεται στους αγώνες όλων των ηλικιών.

Οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του τριφυλλιού ανέβηκαν στο βάθρο συνολικά 14 φορές, ενώ κατάφεραν να μπουν στην “8άδα” των αγωνισμάτων τους 28 φορές, αποδεικνύοντας το βάθος και την ανταγωνιστικότητα της ομάδας μας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες βελτίωσαν κατά πολύ τις ατομικές τους επιδόσεις αν και βρισκόμαστε μόνο στα μέσα της προπονητικής σεζόν.

Το καλύτερο ξεκίνημα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα τις Παρασκευής με τον Σταμάτη Κούτσουλα και τον Σπύρο Γκικόπουλο να ανοίγουν τον “χορό” των μεταλλίων κερδίζοντας το χρυσό και το ασημένιο αντίστοιχα, στα 50μ πρόσθιο. Ακολούθησε ο Κωστας Αποστολάκος με την κατάκτηση της 3η θέσης στα 100μ πεταλούδα και η σκυταλοδρομία 4×100 ελευθερο Παμπαίδων Α’ με τους Κακανή, Γκικόπουλο, Νικολαΐδη, Κούτσουλα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Σάββατο η συνέχεια ήταν ανάλογη με τη Μάρα Ταμπαξή να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ Ελεύθερο, τον Κώστα Αποστολάκο το ασημένιο στα 100μ και τα 200μ ελεύθερο, τον Σταμάτη Κούτσουλα το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ πρόσθιο και τον Κωνσταντίνο Νικολαΐδη επίσης το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ ύπτιο καθώς και το χάλκινο στα 50μ ύπτιο.

Η συλλογή μεταλλίων συνεχίστηκε και την Κυριακή όπου ο Σπύρος Γκικόπουλος κατέκτησε την 3η θέση στα 100μ πρόσθιο, ο Σταμάτης Κούτσουλας την 1η θέση στα 200μ μικτής, ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης τη 2η θέση στα 100μ ύπτιο και την σκυταλοδρομία 4×100 μικτή Παμπαίδων Α΄ να κατακτά ένα ακόμα μετάλλιο,το χάλκινο αυτή τη φορά, με τους Νικολαΐδη, Κούτσουλα, Γκικόπουλο

και Κακανή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...