ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο ΤΖΕΙ ΑΡ ΧΟΛΝΤΕΝ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Επικίνδυνος ο Παναθηναϊκός»

Ο Τζέι Αρ Χόλντεν μιλάει στο panathinaikos24.gr για τον λόγο επίσκεψής του στο ΟΑΚΑ, για λογαριασμό των Ντιτρόιτ Πίστονς και εξηγεί γιατί ο Παναθηναϊκός παραμένει επικίνδυνος στην Ευρωλίγκα.

«Επικίνδυνος ο Παναθηναϊκός»

Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, βρίσκεται ως θεατής στο ματς του τριφυλλιού με τον Απόλλωνα Πάτρας, με την ιδιότητα του αρχισκάουτερ των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Ποιος είναι ο λόγος που βρίσκεστε στο ΟΑΚΑ;

«Είμαι εδώ απλά για να παρατηρήσω νέα ταλέντα στο παρκέ. Είχα πάει επίσης και σε αγώνα της ΑΕΚ και γι αυτό το σκοπό βρίσκομαι και στον αγώνα του Παναθηναϊκού, ρόλος μου είναι να βρίσκω τα καλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα».

Φήμες λένε πως βρίσκεστε εδώ γιατί ενδιαφέρεστε για τους Γιώργο Παπαγιάννη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

«Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Είμαι εδώ για να παρατηρώ νέους παίκτες. Πολλοί λένε πως έρχομαι κατά καιρούς για συγκεκριμένους αθλητές, όμως εγώ δεν ξέρω ποιους θα πάρουμε ως ντραφτ. Μπορεί να υπογράψουμε το πολύ 15 αλλά μπορεί και έως 30 αθλητές. Έχω έρθει για να δω ταλέντα από την Ελλάδα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.481 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχω παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό σε παιχνίδια Ευρωλίγκας και ελληνικού πρωταθλήματος και ήρθα να δω ένα παιχνίδι από κοντά, γιατί είναι πολύ διαφορετικό από το να βλέπεις έναν αθλητή από το βίντεο. Έτσι ήρθα στο γήπεδο για να δω πως αγωνίζονται».

Από τα παιχνίδια που έχετε δει για τον Παναθηναϊκό πιστεύετε πως μπορεί να φτάσει στο Φάιναλ Φορ φέτος;

«Νομίζω ότι οι οπαδοί δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στους τραυματισμούς που μπορεί να έχει μια ομάδα κάτι που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Οι τραυματισμοί επηρεάζουν την «χημεία» μιας ομάδας. Ο Παναθηναϊκός έχει έναν μεγάλο ηγέτη όπως τον Δημήτρη Διαμαντίδη και εφόσον επιστρέψει και παραμείνει υγιής όπως και μερικοί ακόμη παίκτες που είτε είναι τραυματίες είτε δεν είναι ακόμη στο 100% των δυνατοτήτων τους όλα μπορούν να συμβούν. Εφόσον ο Παναθηναϊκός φτάσει στους «8» πίστεψέ με θα είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.