ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης: «Τυχαίο το ότι έβαλα δύο γκολ με ψαλιδάκι» (vid)

Στην τύχη και τη στιγμή απέδωσε ο Νίκος Καρέλης το γεγονός ότι σημείωσε δυο γκολ με ψαλιδάκι, με τη φανέλα της Γκενκ.

Καρέλης: «Τυχαίο το ότι έβαλα δύο γκολ με ψαλιδάκι» (vid)

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, ταπεινός όπως πάντα, δεν αιθεροβατεί και κλείνει τα αυτιά του στα αποθεωτικά σχόλια.

 Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Καρέλης σε βελγική εφημερίδα

«Δεν μπορώ να θυμηθώ ότι έχω σκοράρει με αυτόν τον τρόπο ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Αλλά το να σκοράρω με αυτόν τον τρόπο δύο φορές μέσα σε επτά παιχνίδια είναι απλά τυχαίο. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τη νίκη που σημειώσαμε και για το ότι βελτιωνόμαστε συνεχώς στην επίθεση. Χρειάστηκε να διασπάσουμε τη σκληρή αμυντική γραμμή τους με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που το κάναμε με επιτυχία. Ποτέ δεν παίξαμε με μακρινές μπαλιές και πάντα ψάχναμε τον συμπαίκτη μας με κοντινή πάσα. Αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο για τους αμυντικούς να το αντιμετωπίσουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.