ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τέσσερα μετάλλια στη σκοποβολή

Ενα χρυσό, ένα ασημένιο και δυο χάλκινα για τους... πράσινους πιστολέρο.

Τέσσερα μετάλλια στη σκοποβολή

Την Κυριακή 14/2, ο Παναθηναϊκός Α.Ο.  διοργάνωσε αγώνες Αεροβόλων Όπλων Α’ κατηγορίας, στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα. Το γεγονός ότι ο αγώνας διεξήχθη στην Αττική είχε ως αποτέλεσμα να δώσουν το «παρών» 95 σκοπευτές από 17 Συλλόγους! Το Τριφύλλι για μία ακόμη φορά είχε την πολυπληθέστερη ομάδα με 22 εκπροσώπους.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. κατέκτησε 4 μετάλλια, εκ των οποίων 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα.

Το χρυσό μετάλλιο ήρθε από στο αεροβόλο τουφέκι Παίδων από την Αναστασία Τουμπέκη, που εξελίσσεται σε… μόνιμο κάτοικο στο βάθρο. Σημαντική διάκριση ήταν και το ασημένιο μετάλλιο από το νεαρό Βασίλη Παππά, που παράλληλα «έσπασε» και το ατομικό του ρεκόρ, κατακτώντας τη 2η θέση.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν η Πελαγία Βουϊδάσκη στο Πιστόλι Γυναικών και ο Νίκος Γιαννίσης στο Πιστόλι Ανδρών. Μάλιστα, για τη Βουϊδάκη αυτό ήταν το πρώτο της μετάλλιο, ενώ παράλληλα «έσπασε» και το όριο για τους Επίλεκτους της Εθνικής ομάδας. Από την πλευρά του, ο Νίκος Γιαννίσης, στην παρθενική του συμμετοχή με το Τριφύλλι στο στήθος, έφτασε στο μετάλλιο, έχοντας πραγματοποιήσει μόλις μία προπόνηση. Το τμήμα Σκοποβολής του Παναθηναϊκού Α.Ο. τον καλωσόρισε και επισήμως στην οικογένεια του Συλλόγου μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...