ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Είναι σκέτο παρακράτος…

Παράγοντες του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Εθνικής μπάσκετ γυναικών; Τι κάνουν οι κύριοι Άρης Γαληνός και Γιώργος Λεριώτης εκεί; Γράφει ο Ψυχίατρος.

Είναι σκέτο παρακράτος...

Οι δύο παράγοντες του Ολυμπιακού, Άρης Γαληνός (γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη) και Γιώργος Λεριώτης (χορηγός του Ολυμπιακού), βρέθηκαν στην… κλειστή προπόνηση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών.

Θα πει κανείς πως είναι κλειστή, αφού βρέθηκαν αυτοί στις κερκίδες; Έλα ντε είναι η απάντηση. Αυτή είναι και η δικιά μου απορία και το βασικότερο: Είχαν κάποιο λόγο να βρεθούν; Μήπως κάποιο ενδιαφέρον… άλλου είδους; Κανείς δεν ξέρει!

12735829_1141249409227004_1433079275_n

Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι ποιος τους επέτρεψε να μπουν εκεί. Η ομοσπονδία τι κάνει; Α ναι ξέχασα, είχε στο πρόγραμμα να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό! Ε τα παιδιά εκεί στην ομοσπονδία είναι πολυάσχολα βέβαια.

Φυσικά, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει τις… καλύτερες σχέσεις με την ομοσπονδία, οπότε γιατί να μην πάνε να… χαζέψουν μια προπόνηση τα παιδιά; Μα είναι κλειστή δεν είπαμε αλλά ξέχασα για τον Ολυμπιακό οι κανόνες είναι διαφορετικοί. Λειτουργούν με άλλα δεδομένα!

12053250_1141249405893671_1539645233_n

Αφιερωμένο στα παιδιά…

Ο ψυχίατρος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ