Ο Ψυχίατρος

Είναι σκέτο παρακράτος…

Παράγοντες του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Εθνικής μπάσκετ γυναικών; Τι κάνουν οι κύριοι Άρης Γαληνός και Γιώργος Λεριώτης εκεί; Γράφει ο Ψυχίατρος.

Οι δύο παράγοντες του Ολυμπιακού, Άρης Γαληνός (γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη) και Γιώργος Λεριώτης (χορηγός του Ολυμπιακού), βρέθηκαν στην… κλειστή προπόνηση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών.

Θα πει κανείς πως είναι κλειστή, αφού βρέθηκαν αυτοί στις κερκίδες; Έλα ντε είναι η απάντηση. Αυτή είναι και η δικιά μου απορία και το βασικότερο: Είχαν κάποιο λόγο να βρεθούν; Μήπως κάποιο ενδιαφέρον… άλλου είδους; Κανείς δεν ξέρει!

Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι ποιος τους επέτρεψε να μπουν εκεί. Η ομοσπονδία τι κάνει; Α ναι ξέχασα, είχε στο πρόγραμμα να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό! Ε τα παιδιά εκεί στην ομοσπονδία είναι πολυάσχολα βέβαια.

Φυσικά, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει τις… καλύτερες σχέσεις με την ομοσπονδία, οπότε γιατί να μην πάνε να… χαζέψουν μια προπόνηση τα παιδιά; Μα είναι κλειστή δεν είπαμε αλλά ξέχασα για τον Ολυμπιακό οι κανόνες είναι διαφορετικοί. Λειτουργούν με άλλα δεδομένα!

Αφιερωμένο στα παιδιά…

Ο ψυχίατρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version