ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπιέντοφ: «Ανυπομονούμε για τη Φενέρ»

Ο συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς, Γκόραν Μπιέντοφ μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στην νικηφόρα πορεία του «τριφυλλιού» στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και στην αναμέτρηση με τη Φενερμπαχτσέ.

Μπιέντοφ: «Ανυπομονούμε για τη Φενέρ»

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Καλησπέρα σε όλους,

Επικοινωνούμε ξανά μαζί και πλέον μπορούμε να πούμε πως αφήσαμε πίσω μας μια πολύ σημαντική περίοδο τριών αγώνων της Ευρωλίγκας, όπου καταφέραμε να πετύχουμε τρεις νίκες που μας έδωσαν τη δυνατότητα να βρεθούμε ξανά σε μια καλή θέση και μια κατάσταση που μπορούμε να παλέψουμε για τους στόχους μας. Κερδίσαμε τη Νταρουσάφακα, την Τσεντεβίτα και την Εφές μετρώντας πολλές απουσίες και προβλήματα.

Δεν είχαμε τον Μήτσο, τον αρχηγό μας, που χρειάστηκε να μείνει εκτός προκειμένου να αποθεραπευτεί και τον περιμένουμε στο προσεχές διάστημα να γυρίσει, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά που έχασαν κάποιο παιχνίδι. Ακόμη και χθες, στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, είχαμε πολλά παιδιά εκτός με διάφορα προβλήματα τραυματισμών. Ελπίζουμε να γυρίσουν όλοι υγιείς και να είναι έτοιμοι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή την εβδομάδα δεν έχουμε ευρωπαϊκή υποχρέωση και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε, να επουλώσουμε τις πληγές μας και πάνω απ’ όλα να καταφέρουμε να εντάξουμε τους δύο καινούργιους αθλητές μας στα συστήματα μας τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Ο Μαρκέζ (Χέινς) είναι κάποιες μέρες παραπάνω και αν όλα πάνε καλά στον αγώνα με τη Φενέρ του Ζέλικο θα έχει παίξει ήδη τέσσερις αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος, ενώ ο Έλιοτ (Γουίλιαμς) θα έχει αγωνιστεί με τον Αρκαδικό και τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για δύο πολύ έξυπνους αθλητές με χαρακτηριστικά που μας έλειπαν από το παιχνίδι μας και θεωρώ πως θα μας βοηθήσουν πολύ.

Δουλεύουν πολύ σκληρά και κάνουν και έξτρα προπόνηση για να κερδίσουν τον χρόνο. Είναι παιδιά που φαίνεται πως θέλουν να μπουν άμεσα στο πνεύμα της ομάδας και αυτό είναι πολύ, πολύ σημαντικό. Πλέον, έχουμε μπροστά μας δύο αγώνες για την Ελληνική λίγκα με τον Αρκαδικό στο ΟΑΚΑ και τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, ενώ όπως προαναφέραμε ακολουθεί το μεγάλο ματς με τη Φενέρ, για την οποία δε χρειάζεται να κάνουμε ιδιαίτερες συστάσεις. Ειδικά, όταν στον πάγκο της κάθεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ανυπομονούμε γι’ αυτό το παιχνίδι γνωρίζοντας πως θα ζήσουμε έναν αγώνα μπροστά στο πλήθος μας, μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού που όταν γεμίζει το ΟΑΚΑ μας ενεργοποιεί ένα πραγματικό τούρμπο. Με αυτόν τον κόσμο στο πλευρό μας αισθανόμαστε, όπως με την Εφές, πως στη μηχανή μας έχουμε τούρμπο και αυτό το νιώθουμε όλοι στ’ αποδυτήρια.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Γκόραν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.