ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΟΥΗΔΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ»

Στραματσόνι σε Μπεργκ: «Πάνω σου θα χτίσω τη νέα ομάδα»

Συνομιλία με τον Μάρκους Μπεργκ είχε ο Αντρέα Στραματσόνι, αμέσως μετά την αναμέτρηση στο Περιστέρι και τον αποκλεισμό-σοκ από το Kύπελλο Ελλάδας.

Στραματσόνι σε Μπεργκ: «Πάνω σου θα χτίσω τη νέα ομάδα»

Ο Αντρέα Στραματσόνι μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και την κακή εμφάνιση που έκαναν οι «πράσινοι» που συνδυάστηκε με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού, είχε συνομιλία με τους τρεις αρχηγούς της ομάδας θέλοντας να πάρει τη γνώμη τους για το αποτέλεσμα.

Έτσι, με σημερινό δημοσίευμα της η εφημερίδα «Goal» αποκαλύπτεται ο διάλογος που είχε ο Ιταλός τεχνικός με τον Μάρκους Μπέργκ. Ο Στραματσόνι σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα ανέφερε το πλάνο του για την επόμενη σεζόν και είπε στο Σουηδό πως: «πάνω σου θα χτίσουμε τον νέο Παναθηναϊκό. Είσαι ο πιο σημαντικός παίκτης μας κι ένας απ΄τους πιο παλιούς εδώ. Και θέλουμε εσύ να οδηγήσεις την ομάδα τη νέα περίοδο και να βοηθήσεις τους νεότερους να κατανοήσουν τη σημασία που έχει να φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

Παράλληλα, η εφημερίδα κάνει λόγο και για συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου μ’ έναν από τους εκπροσώπους του Σουηδού επιθετικού, με τον ατζέντη του Μάρκους Μπέργκ να τονίζει πως ο ποδοσφαιριστής είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του στο σύλλογο, αν και μία καλή παρουσία το ερχόμενο καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στη Γαλλία, μπορεί να φέρει και νέες δελεαστικές προτάσεις για τον πελάτη του στον Παναθηναϊκό.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 121.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» όμως θέλουν να παραμείνει ο Μπεργκ στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμη και το γεγονός αυτό επισημάνθηκε και από τον Γιάννη Αλαφούζο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...