ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από τη Στόουκ στους Κινέζους

Εξακολουθεί να πουλά το όνομα του Μάρκους Μπεργκ στο εξωτερικό παρότι ο Σουηδός δεν βρίσκεται στο πικ της φόρμας του.

Από τη Στόουκ στους Κινέζους

Διαβάζουμε ότι ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε μεγάλη πρόταση από σύλλογο της Κίνας για τον Μάρκους Μπεργκ. Παρότι δεν διάγει και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του ο παίκτης εξακολουθεί να πουλάει.

Ο Σουηδός είναι το πιο λαμπρό κόσμημα του συλλόγου που τα τελευταία χρόνια έχει βαρεθεί ν’ απαντά αρνητικά σε μνηστήρες που λιγουρεύονται τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Λίγκας. Από πρόπερσι ο Σκανδιναβός (με το σόου που έδωσε στο Καραϊσκάκη και την υψηλή παράσταση στον τελικό Κυπέλλου) μπήκε ξανά στο μάτι της ποδοσφαιρικής Ευρώπης που τον είχε ξεχάσει μετά από μια κακή διετία στον πάγκο του Αμβούργου.

Ο Παναθηναϊκός έσωσε την καριέρα του κι αυτός δεν ξέχασε ότι χάρις την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο πράσινος οργανισμός γύρισε ως βασικός στην εθνική στο πλευρό του μέγα «Ίμπρα». Τους τελευταίους μήνες έχουν παρελάσει ουκ ολίγες ομάδες και μάνατζερ απ’ το στρατηγείο της ΠΑΕ ζητώντας συνεργασία με τον Μπεργκ παίρνοντας την στερεότυπη απάντηση ότι ο «μίστερ 9» δεν πωλείται.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.234 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το καλοκαίρι του 2014 η Στόουκ Σίτι έδινε 5.5 εκ. ευρώ, άλλα τόσα η ΚΠΡ, μα το «τριφύλλι» σφύριξε αδιάφορα. Κλαμπ της Μπουντεσλίγκα (Αννόβερο, Βέρντερ) που έστελναν σκάουτερ για Τριανταφυλλόπουλου, Ρισβάνη, Μαρινάκη, Χουχούμη, προσέγγισαν τον σύλλογο ζητώντας πληροφορίες και για το συμβόλαιο του σταρ, χωρίς να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση. Κάτι ανάλογο γράφτηκε για ανθρώπους που δρούσαν για λογαριασμό Μίλαν και Σπόρτιγκ Λισαβόνας.

Το καλοκαίρι του 2015 έγινε η μεγαλύτερη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, ύψους 7.000.000 ευρώ από την Αλ Αχλί, μα το κλαμπ προετοιμαζόταν για τα ματς με την Μπριζ και δεν ασχολήθηκε. Αναφέρθηκε επίσης ενδιαφέρον της Μπενφίκα και… ΠΑΟΚ (μέσω του τεχνικού διευθυντή Φρανκ Αρνεσεν κατέθεσε πρόταση 2 εκατ. και στην ΠΑΕ απλά έσκασαν στα γέλια).

Τον Μάρκους λιγουρεύεται ο Μίτσελ στη Μαρσέιγ (πως να ξεχάσει το χουνέρι που του σκάρωσε στο Φάληρο, τον Μάρτη του 2014;), αλλά ο παλαίμαχος κάπτεν της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκει τοίχο στον διοικητικό ηγέτη των Μασσαλών που δεν ανάβει το πράσινο φως για παίκτη του ελληνικού πρωταθλήματος. Για τον 29χρονο κινήθηκε το καλοκαίρι ως κι η νεοφώτιστη στη Serie A, Φροζινόνε, αλλά στον Παναθηναϊκό ούτε που το συζήτησαν, όπως συνέβη και με την τελευταία πρόταση από τους Κινέζους.

Με τον ποδοσφαιριστή να έχει συμβόλαιο ως το 2018, φανταστείτε τι «πόλεμος» θα γίνει το καλοκαίρι αν ο Μπεργκ κάνει «γεμάτες» εμφανίσεις στο Euro.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.