ΚΛΕΙΣΙΜΟ
PANATHA USA

«Θα μας βρείτε μπροστά σας»!

Ανακοίνωση - ανοικτή επιστολή του Panatha USA σε Αλέξη Τσίπρα και Σταύρο Κοντονή, για το «λουκέτο» στη Θύρα 13 και την ανομία που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Θα μας βρείτε μπροστά σας»!

Ο σύνδεσμος φίλων του Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη στέλνει ανοικτή επιστολή σε πρωθυπουργό και υφυπουργό αθλητισμού, εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση για τις συνεχόμενες εις βάρος αποφάσεις του «τριφυλλιού», τη στιγμή που το ποδόσφαιρο στη χώρα μας έχει βουλιάξει στον βούρκο…

Αναλυτικά

Κ. Κοντονής

Κ.Τσίπρας

Θέλουμε να ενώσουμε κι εμείς τις φωνές μας μαζί με τα εκατομμύρια των υπόλοιπων Παναθηναϊκών για το άδικο κλείσιμο της ιστορικής Θύρας 13.

Πριν ένα χρόνο μας υποσχεθήκατε κάθαρση, διαφάνεια και ελπίδα για το άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο που παραπαίει τα τελευταία 20 χρόνια, λόγω των γνωστών αγνώστων .

Μας είπατε ότι θα βάλετε το μαχαίρι στο κόκκαλο για να λύσετε όλα τα προβλήματα του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, και εσείς, τελικά, φαίνεστε να είστε μια από τα ίδια. Υπόδουλοι και δειλοί στον παράνομο κόσμο των στημένων αγώνων, στην αλλοίωση των αποτελεσμάτων, στο να τολμήσετε να επιβάλλετε τον νόμο σε παράγοντες και ομάδες που κινούν τα νήματα της παρανομίας και της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέλετε και προσπαθείτε να διαλύσετε την ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας, αλλά δεν θα το καταφέρετε γιατί θα μας βρείτε όλους μπροστά σας.

Η Θύρα 13, το σύμβολο της ομάδας μας, ήταν και είναι μέσα στις καρδιές μας και δεν θα σας επιτρέψουμε να την πυροβολείτε πισώπλατα.

Ολη η πράσινη ομογένεια είναι αγανακτισμένη από την άδικη συμπεριφορά σας. Επανορθώστε, όσο είναι νωρίς ακόμη. Λυπούμεθα για μια ακόμη φορά, γιατί μας αποδείξατε ότι είστε λίγοι στα δύσκολα !

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE