ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρούσης: «Νίκη για να προκριθούμε»

Την νίκη έθεσε ως μοναδικό στόχο ο προπονητής του Παναθηναϊκού Α.Ο, Γιώργος Ρούσης στην αυριανή (18/2, 7μ.μ.) εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Α.Ο Θύρας, για τη 2η αγωνιστική της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών.

Ρούσης: «Νίκη για να προκριθούμε»

Ο νεαρός προπονητής του «τριφυλλιού», απέστειλε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο γήπεδο της Κυψέλης, όπου οι «πράσινες» θα επιδιώξουν την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ρούσης ενόψει του αυριανού αγώνα στο panathinaikos1908.gr:

«Παίζουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε καθώς θα μας εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου, που είναι και από τους βασικούς μας στόχους. Παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζουμε την αξία του αντιπάλου, που φέτος έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό αγωνιστικό «πρόσωπο», το…  θηρίο που πρέπει να σκοτώσουμε είναι ο δικός μας κακός εαυτός.

Επιπλέον να αποφύγουμε τα σκαμπανεβάσματα που έχουμε στην απόδοσή μας από αγωνιστική σε αγωνιστική κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Εάν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, τότε θα πετύχουμε τη νίκη. Θα θέλαμε τον κόσμο δίπλα μας σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση, καθώς η παρουσία του μας δίνει πάντα μεγάλη ώθηση».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.051 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...