ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στηρίζει και ο κόσμος για το γήπεδο

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει μπροστά το σχέδιο έργου για την ανακατασκευή της «Λεωφόρου», με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να συμβάλει μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο και άλλους επιχειρηματίες, στη μεταμόρφωση του ιστορικού γηπέδου.

Στηρίζει και ο κόσμος για το γήπεδο

Άμεσα ξεκινά το έργο της ανακατασκευής του «Απόστολος Νικολαΐδης», με τον Γιάννη Αλαφούζο να αναλαμβάνει το μεγάλο οικονομικό βάρος για την σημαντική αλλαγή της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού.

Εκτός όμως από τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού», αλλά και τους επιφανείς επιχειρηματίες που αναμένεται να συνδράμουν, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Νικόλας Πατέρας, σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος των «πρασίνων».

Στον σχεδιασμό για την ερχόμενη σεζόν, προβλέπεται ένα μέρος από τα διαρκείας να δοθεί για τα έργα του γηπέδου, ενώ μέσω της Εταιρίας Ειδικού Σκοπού που έχει συσταθεί μπορούν να γίνουν και δωρεές.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 78.766 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...