Στήλες

Παντελής Παντελίδης: Από το χλευασμό στο θρήνο των social media…

Παντελής Παντελίδης: Από το χλευασμό στο θρήνο των social media…

Τα τραγικά νέα ταξίδεψαν ακόμα και στα βορειοδυτικά της Ισπανίας. Ο Θανάσης Ασπρούλιας γράφει, όχι για τον θάνατο, αλλά για την καθημερινή δολοφονία των ψυχών, που τυχαίνει να είναι διαφορετικές.

Οι νότες του Παντελίδη έσβησαν πάνω στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου του, στην οδό Βουλιαγμένης. Η timeline του facebook και του twitter πλημμύρισαν θανατικό. Και θρήνο. Για τον Παντελίδη. Τον ίδιο άνθρωπο, που ελάχιστες ώρες πριν, είχε βρεθεί και πάλι κεντρικό θέμα των social media κι έγινε αντικείμενο χλευασμού, προσβολής, υποτίμησης. Αυτή είναι η μοίρα των αναγνωρίσιμων και δημοφιλών. Όπως και προορισμός του ανθρώπου είναι να εκστομίζει με ευκολία λέξεις προσβολής, αλλά όταν εμφανιστεί ο Χάρος να ανακαλεί συναισθήματα συμπάθειας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version