ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βλαχοδήμος: «Θα δώσω τα πάντα για να τους δικαιώσω»

Έτοιμος να δώσει τα πάντα ώστε να δικαιώσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, είναι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, που μίλησε στην κάμερα της Nova, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Βλαχοδήμος: «Θα δώσω τα πάντα για να τους δικαιώσω»

Ο Βλαχοδήμος, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον αγώνα στα Γιάννενα, δήλωσε έτοιμος να δώσει τα πάντα για την ομάδα και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, μίλησε και για τη συνύπαρξη με τον αδερφό του, Οδυσσέα και ρωτήθηκε για το κεφάλαιο, Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

-Για το επιτυχημένο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα: «Ηταν μία σημαντική νίκη για όλα τα τα παιδιά γιατί παλέψαμε μέσα στο γήπεδο και δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, σε ένα δύσκολο γήπεδο και ενώ ήμασταν για αρκετή ώρα με δέκα παίκτες. 

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για μένα αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν σταμάτησα καθόλου να κάνω προπονήσεις, βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

-Για τη συνύπαρξή του με τον αδερφό του Οδυσσέα στην ομάδα: «Είναι ωραία που είμαι με τον αδερφό μου. Του είπα και εγώ κάποια πράγματα για να έρθει μαζί μας, αλλά επειδή το ζω για πρώτη φορά είναι ωραίο αυτό που μας συμβαίνει». 

-Για το αν ήταν εύκολη ή δύσκολη απόφαση να έρθει στον Παναθηναϊκό: «Για μένα ήταν εύκολη απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο σύλλογος μου δίνει την ευκαιρία να πιάσω στην ομάδα και θα δώσω τα πάντα για να τους δικαιώσω».

-Εάν είναι και η Εθνική ομάδα στο μυαλό του: «Σίγουρα είναι και η Εθνική στο μυαλό μου γενικότερα, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι τον Παναθηναϊκό. Προπόνηση με προπόνηση και από κει και πέρα βλέπουμε».

-Για το τι περιμένει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Περιμένω μία εικόνα όπως στο ματς με τα Γιάννενα, να παλέψουμε σκληρά. Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι, αλλά εάν κάνουμε όσα μας ζητάει ο προπονητής στις προπονήσεις θα νικήσουμε». 

-Για το πρόβλημα στο γκολ στη Λεωφόρο: «Αν παίξουμε τη μπάλα που ξέρουμε και με τους επιθετικούς που έχουμε είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε τα γκολ που πρέπει. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μία ποιοτική ομάδα αλλά εάν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε θα νικήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.