ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βοηθούν περισσότερο τα «τριάρια»

Πάνω στο κατάλληλο σημείο φορμαρίστηκε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Βοηθούν περισσότερο τα «τριάρια»

Λίγο ανέβηκε τις τελευταίες εβδομάδες ο Σάσα Πάβλοβιτς, σταθεροποιήθηκε σε υψηλό επίπεδο ο Βλάντο Γιάνκοβιτς κι η ομάδα άρχισε να ρολάρει, παίρνοντας συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα-Ευρώπη, με το ζητούμενο φυσικά να είναι η βελτίωση στην Ευρωλίγκα.

Οι χαμηλές στροφές του Μαυροβούνιου το προηγούμενο διάστημα και το ντεφορμάρισμα του Βλαδίμηρου έφεραν δυσλειτουργία στην λειτουργία του Εξάστερου, κάτι που στοίχησε σε αποτελέσματα. Στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Αρη π.χ, η ομάδα από τα «τριάρια» της πήρε μόλις εννιά πόντους.

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ… τέσσερις, στην δύσκολη νίκη επί της Μάλαγα, δέκα, ενώ σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν θα έχανε από τον Ερυθρό Αστέρα αν οι παραπάνω έπαιζαν στοιχειωδώς καλά (μόλις τρεις πόντοι κέρδος). Στο ΣΕΦ οι φόργουορντ πρόσφεραν μόλις… τρεις πόντους, αλλά από τα τέλη Ιανουαρίου ο διακόπτης γύρισε.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόσφεραν 19 πόντους με την Νταρουσάφακα, καλή δουλειά στην άμυνα απέναντι την Τσεντέβιτα, τέλειωσαν κρίσιμες επιθέσεις σε κρίσιμα σημεία κόντρα στην Εφές και τα σύννεφα πάνω από το ΟΑΚΑ μετά το 1-3 του ξεκινήματος στην Ευρωλίγκα, εξαφανίστηκαν!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.