ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σπουδαίο τεστ ενόψει Ζοτς

Ο ΠΑΟΚ του Σούλη Μαρκόπουλου τα τελευταία χρόνια ζορίζει πολύ τον Παναθηναϊκό.

Σπουδαίο τεστ ενόψει Ζοτς

Ενόψει του ντέρμπι με τη Φενέρ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς το παιχνίδι στην Πυλαία αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για τον Τζόρτζεβιτς να εξετάσει την ετοιμότητα των αθλητών του.

Εδώ και τρία χρόνια ο Σούλης Μαρκόπουλος κι οι παίκτες του «βγάζουν το λάδι» στους πράσινους, νωπές είναι οι μνήμες από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Τότε που ο γηπεδούχος στο τσακ ξεγλίστρησε, νικώντας στον πόντο (70-69) με τον Βασιλειάδη ν’ αστοχεί σε ελεύθερο σουτ με την εκπνοή, προκαλώντας την οργή του Σάλε ο οποίος βλέποντας τη στατιστική (55% στις βολές, 8/28 τρίποντα, 21/67 εντός παιδιάς) στη συνέντευξη Τύπου έλεγε πως όποιος θέλει μπορεί ν’ αποχωρήσει!

Τον περασμένο Φλεβάρη κι ενώ ο Παναθηναϊκός έδειχνε να καθαρίζει στο β΄ ημίχρονο τον ημιτελικό κυπέλλου ξεφεύγοντας με +12, ο ΠΑΟΚ «επέστρεψε», ισοφάρισε 68-68 τέσσερα δεύτερα πριν τη λήξη και το νικητήριο τρίποντο του Γιάνκοβιτς σε νεκρό χρόνο χάρισε την πρόκριση στο τριφύλλι.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα πλέι-οφ του 2014 ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός στα δύο παιχνίδια στο Μαρούσι, το πρώτο το έχασε 89-83 με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να σκοράρει 32 πόντους (προηγούνταν οι φιλοξενούμενοι ως το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου), το δεύτερο, 83-77, όντας σε απόσταση βολής μέχρι το 35΄.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.