ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ετοιμοπόλεμοι Διαμαντίδης-Κούζμιτς

Με τους Διαμαντίδη και Κούζμιτς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην Πυλαία και στο ντέρμπι της Κυριακής (21/2, 17:00) με τον ΠΑΟΚ, αφού τέθηκαν στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς ξεπερνώντας πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Ετοιμοπόλεμοι Διαμαντίδης-Κούζμιτς

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι παίκτες του, αφήνουν στο παρελθόν την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό και κοιτούν μπροστά και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (21/02, 17:00).

Έτσι λίγες ώρες μετά την άνετη επικράτηση κόντρα στον Αρκαδικό, οι «πράσινοι» ανέβασαν ρυθμούς για το ματς στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου θα δώσουν το «παρών» οι Διαμαντίδης και Κούζμιτς, αφού ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα με τους δύο προαναφερθέντες, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκανε τρέξιμο στη σημερινή προπόνηση, με το πρόβλημα στους κοιλιακούς που αντιμετώπιζε να τον αφήνει σιγά σιγά να επανέρθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.