ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Εμφάνιση όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό»

Μια καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό, θέλει ο Δήμος Δερμιτζάκης στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ώστε να ξεπεράσει η ομάδα το σοκ της ήττας από τον Υδραϊκό την περασμένη αγωνιστική.

«Εμφάνιση όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Η ομάδα κάνοντας μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της, στη σεζόν ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον Υδραϊκό και προσπαθεί να βρει τον εαυτό της και να πατήσει ξανά στα πόδια της.

Χρειαζόμαστε μια «ένεση» αυτοπεποίθησης για να αποδείξουμε όχι μόνο στο κοινό του Παναθηναϊκού, αλλά και σε στους εαυτούς μας, ποιοι πραγματικά είμαστε αρχής γενομένης από αύριο, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας όχι μόνο τους τρεις βαθμούς αλλά και πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE