ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Καμία ανησυχία με Ρόγκα

Ενοχλήσεις στη γάμπα ένιωσε η Πένυ Ρόγκα, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Φιλαθλητικό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το σοβαρό.

Καμία ανησυχία με Ρόγκα

Η λίμπερο του «τριφυλλιού», έφερε για λίγα λεπτά ανησυχία στο «στρατόπεδο» της ομάδας, καθώς οι ενοχλήσεις στη γάμπα ήρθαν μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τελικά όμως όλα είναι καλά, καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, με την Ρόγκα να είναι στη διάθεση του Γιώργου Ρούση, για τις ερχόμενες υποχρεώσεις της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.