ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην 3η θέση το «τριφύλλι»

Επιστροφή στις επιτυχίες

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας με 14-12 του ΠΑΟΚ στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, σε ένα από τα ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής για την Α1 πόλο ανδρών και ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Επιστροφή στις επιτυχίες

Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Υδραϊκό, οι «πράσινοι» ήθελαν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι και το απέδειξαν στο νερό, κατακτώντας ένα «τρίποντο» που τους δίνει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Το ματς

Μετά από ένα πρώτο δεκάλεπτο όπου οι δύο ομάδες σημείωσαν τον ίδιο αριθμό τερμάτων (3-3), οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα στη δεύτερη περίοδο, σκοράροντας δύο φορές παραπάνω από τον ΠΑΟΚ, για να πάνε στο ημίχρονο με το σκορ στο 8-6.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ

Ίδια εικόνα και στο τρίτο οκτάλεπτο, με το «τριφύλλι» να έχει τον έλεγχο του αγώνα, να αυξάνει τη διαφορά με τον ΠΑΟΚ στα τέσσερα τέρματα και να «κλειδώνει» ουσιαστικά τη νίκη με το 13-9 μετά από 24 λεπτά αγώνα.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στην τελευταία περίοδο, με τον Παναθηναϊκό να κρατάει σταθερό προβάδισμα στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι, μπορεί να πέτυχαν δύο τέρματα παραπάνω στο 4ο οκτάλεπτο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετά ώστε να τους δώσει και κάτι καλύτερο από τον αγώνα.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ

Με τη νίκη αυτή και σε συνδυασμό με την ήττα του Εθνικού από τη Βουλιαγμένη, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Κορυφαίος της αναμέτρησης, ήταν ο Γιώργος Αφρουδάκης που σημείωσε τα 4 από τα συνολικά 14 τέρματα της ομάδας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 14-12

Οκτάλεπτα: 3-3, 5-3, 5-3, 1-3.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καραμπέτσος, Καπετανάκης 1, Σαρτζετάκης, Καλογεράκος, Βιτέλας 3, Πρίμορατς 1, Κονγουέι 1, Καρούντζος, Αφρουδάκης Γ. 4, Δερμιτζάκης 2, Τοράκης 2, Γαβαλάς, Καλομενίδης Πανταζόπουλος, Μπερτόλης.

ΠΑΟΚ:  Κεχαγιάς Στρ., Προσινικλής, Μιτελούδης 3, Κουτσιαλής 4, Κόχειλας Ι. 1, Νικολαϊδης, Παπαποστόλου, Τζελάτης, Δημητριάδης, Θωμάκος, Μαζοκοπάκης, Σολανάκης 4, Φοροτζίδης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE