ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Νίκη για τους Εφήβους

Νέα νίκη πέτυχαν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού με 2-0 απέναντι στο Λεβαδειακό, σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Σέχου, που έσπασε το χέρι του.

Νίκη για τους Εφήβους

Οι «πράσινοι», πήραν τη νίκη που ήθελαν απέναντι στην ομάδα της Λιβαδειάς στο Κορωπί, στην πρεμιέρα του τρίτου γύρου για τον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K17, αλλά «έχασαν» τον Σέχο με σοβαρό τραυματισμό.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και εάν ήταν πιο ουσιαστικός και πιο συγκεντρωμένος στην τελική προσπάθεια, θα είχε πετύχει ένα γκολ από το πρώτο ημίχρονο, με το πρώτο 45λεπτο να τελειώνει χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, περιθώρια δεν υπάρχαν και οι «πράσινοι» μπήκαν από την αρχή δυνατά, καταφέρνοντας να φτάσουν μία ανάσα από το γκολ, με τον Βαρέση να χάνει πέναντι στο 52′ και τον Δημητρουλα στο ριμπάουντ, να μην καταφέρνει να ανοίξει το σκορ σε κενή εστία.

Ωστόσο, δέκα λεπτά αργότερα, ο Σέχος κέρδισε νέο πέναλτι και ο Ξεπαπαδάκης έκανε το 1-0, σε μία φάση όπου τραυματίστηκε άσχημα ο Σέχος τη στιγμή που έπεφτε.

Το τελικό 2-0, διαμορφώθηκε και πάλι με γκολ του Ξεπαπαδάκη, με τον νεαρό άσο να δέχεται την ασίστ του Χριστοδούλου μετά από αντεπίθεση και να πλασάρει εύστοχα.

ΣΚΟΡΕΡ: 62’ (πεν.)-75’ Ξεπαπαδάκης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Μανιδάκης, Μαργαρώνης (66’ Γκουντούνας), Ζερβόπουλος, Ντόκο, Βαρέσης, Σκεντεράι, Καλομοίρης (46’ Ξεπαπαδάκης), Δημήτρουλας (54’ Χριστοδούλου), Γιαούπι, Σέχου (61’ λ.τρ. Λώλος).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE